Diensten

Websites, webshops en meer...

Implode zorgt voor het digitale verhaal dat past bij jouw onderneming. Ontdek onze persoonlijke aanpak op maat en de diensten die we aanbieden om de sterke online aanwezigheid van je bedrijf te garanderen.

Websites

Een website is de digitale vestiging van je onderneming, het uithangbord van je bedrijf. Wij maken gebruiksvriendelijke websites die passen bij de uitstraling van je onderneming.

Wil je zelf ook graag werken aan je website? Geen probleem, wanneer je dit aangeeft houden we hier rekening mee tijdens het bouwproces en voorzien we de nodige ondersteuning als je hulp nodig hebt. Op deze manier kan je zelf de nodige aanpassingen doen.

Raadpleeg onze website laten maken pagina voor meer gedetailleerde informatie.

Webshops

Ben je op zoek naar een online platform waar je producten, (afhaal)gerechten en/of diensten op een veilige manier kan verkopen? Wij helpen je van het begin tot einde met het uitdenken, bouwen én lanceren van je eigen webwinkel.

Via onze uitgebreide expertise assisteren we je ook volledig op gebied van indeling, online promoties, betaalmogelijkheden, logistieke partners, ...

Raadpleeg onze webshop laten bouwen pagina voor meer gedetailleerde informatie.

Online marketing

Je website is misschien pico bello, maar de mensen moeten deze natuurlijk ook nog vinden. We helpen mee in het bepalen van een gerichte online marketing strategie op maat van je onderneming. Daarboven denken we graag met je mee over verschillende manieren om meer bezoekers te krijgen op je website:
  • Social media campagnes via Facebook, Instagram, ...
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • E-mail marketing (newsletters)
  • Offline-campagnes

Consultancy

Heb je een klankbord nodig om de architectuur van je cloud infrastructuur even te bespreken? Of heb je bepaalde problemen met je website of webshop die je zelf niet kan oplossen? Via onze consultancy diensten helpen we om alles duidelijk in kaart te brengen en voorzien we de mogelijke oplossingen.

Wil je meer info of heb je een vraag?

Meidoornstraat 2
3380 Glabbeek
BE 0667762054
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram