Website laten maken

De basis voor het online verhaal van je bedrijf

Een kwalitatieve website die past met de uitstraling van je bedrijf is belangrijk, niet enkel om meer verkoop te genereren, maar ook om je onderneming op de markt te plaatsen en vertrouwen op te bouwen met je klanten en leveranciers.

Waar zorgen WIJ voor?

Buiten het ontwikkelen van de website zorgen wij eveneens dat alles voorzien is om je website vlot online te krijgen:
Professionele hosting
Domeinnaam .be naar keuze (.com, .nl of .eu ook mogelijk)
HTTPS beveiliging van de website (SSL/TLS)
Beveiligingsupdates van het platform
Rapportage bezoekersstatistieken
Persoonlijke ondersteuning

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

De bepaling van de kostprijs van een website is iets wat je kan vergelijken met de kost om een huis te laten bouwen. Een halfopen bebouwing kost meestal meer dan een eenvoudig rijhuisje maar zal goedkoper zijn dan een dure villa met zwembad. De kostprijs van een simpele basis website begint v.a. €500, terwijl je voor een e-commerce platform start v.a. €2000. Factoren zoals design, copywriting, aantal pagina’s, … hebben invloed op de kostprijs. Natuurlijk zijn de genoemde prijzen slechts indicatief en werken we altijd eerst een offerte uit om voor jouw specifieke opdracht de kostprijs te bepalen.

Hoelang duurt het om mijn nieuwe website klaar te krijgen?

Net zoals de kostprijs wordt ook de oplevertermijn van je website bepaald door het type project. Het opleveren van een eenvoudige website kan al na enkele dagen, terwijl de oplevering voor een uitgebreid complex systeem weken tot zelfs maanden kan duren. Contacteer ons zodat we een indicatie kunnen geven wanneer we jouw project kunnen opleveren.

Wil je meer info of heb je een vraag?

Meidoornstraat 2
3380 Glabbeek
BE 0667762054
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram