Webshop laten bouwen

Je digitale winkel die 24/24u open is

Top, je hebt interesse om een webshop te laten bouwen! Om zeker te zijn dat we volledig aan je verwachtingen kunnen voldoen geven we alvast nog wat extra informatie.

Hoeveel kost het om een webshop te laten bouwen?

De bepaling van de kostprijs van een website is iets wat je kan vergelijken met de kost om een huis te laten bouwen. Een halfopen bebouwing kost meestal meer dan een eenvoudig rijhuisje maar zal goedkoper zijn dan een dure villa met zwembad. De kostprijs van een simpele basis website begint v.a. €500, terwijl je voor een e-commerce platform start v.a. €2000. Factoren zoals design, copywriting, aantal pagina’s, … hebben invloed op de kostprijs. Natuurlijk zijn de genoemde prijzen slechts indicatief en werken we altijd eerst een offerte uit om voor jouw specifieke opdracht de kostprijs te bepalen.

Waar zorgen WIJ voor?

Buiten het effectief bouwen van de webshop voorzien we eveneens de  onderstaande diensten:
Professionele hosting
Domeinnaam .be naar keuze (.com, .nl of .eu ook mogelijk)
HTTPS beveiliging van de website (SSL/TLS)
Beveiligingsupdates van het platform
Rapportage bezoekersaantallen
Persoonlijke ondersteuning

Hoelang duurt het om mijn nieuwe webshop klaar te krijgen?

Net zoals de kostprijs wordt ook de oplevertermijn van je webshop bepaald door het type project. Het opleveren van een eenvoudige webshop kan al na enkele dagen, terwijl de oplevering voor een uitgebreid complex systeem weken tot zelfs maanden kan duren. Contacteer ons zodat we een indicatie kunnen geven wanneer we jouw project kunnen opleveren.

Wil je meer info of heb je een vraag?

Meidoornstraat 2
3380 Glabbeek
BE 0667762054
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram